Enter your keyword

Sommar Spanska Kurser

foto_summer_semiKlasserna

Vår sommarkurs är en semesterkurs med max 10 studenter per grupp. Vi kombinerar lektioner med ett stort utbud av utomhusaktiviteter. Sommarkurser på Alhambra Instituto Internacional är verkligen något speciellt!

Sommarkursen är tillgänglig för alla nivåer från fullständig nybörjare till avancerad. Med den här kursen kan du kombinera dina studier med semester. Aktivitetsprogrammet ger dig många möjligheter att fördjupa dig i den spanska kulturen och utforska Málaga och andra städer i Andalusien.

I den här kursen kommer du lära sig spanska i en avslappnad och trevlig miljö. Du lär dig grammatiken med minimal ansträngning och ditt ordförråd ökar dagligen.

Våra sommarkurser är verkligen internationella med en stor blandning av studenter från hela världen! Alla kurser har valfria aktiviteter under veckan. Om du är aktiv och sportig finns det massor att göra. Om du föredrar att koppla av och att få nya vänner är detta den perfekta platsen också!

Våra sommarkurser ger dig möjlighet att förbättra din spanska och samtidigt ha en oförglömlig sommarsemester.

*För absoluta nybörjare startdatum är varje första måndagen i månaden.

Om kursen

Varaktighet Från en vecka
Frekvens 15 lektioner per vecka
Klasser Max 10 studenter
Startdatum datum Varje Måndag, året runt
Nivå Alla Nivåer
Åldersgrupp Minst 16 år gammal
Minutes per lesson 55

Prices 2019

Weeks
Price
2
240 €
3
360 €
4
480 €

Book your Spanish Language Course

The booking process is simple and gives you the opportunity to personalize your course so it fits your specific needs. If you require assistance or have any questions, just give us a call. We’re always happy to help.